R-mag plus-za kamenac u bojleru

13,500 RSD

R – MAG PLUS uređaji su namenjeni za magnetnu obradu ekstremno tvrde vode i drugih tečnosti sa ciljem da se spreči pojava nastajanja kamenca.

R – MAG PLUS sprečava nastajanje kamenca u bojlerima, mašinama za veš, mašinama za suđe i aparatima za kafu, štiti i produžuje vek grejačima. Pored toga što sprečava pojavu kamenca promenom kristalne strukture proizvod, takođe, smanjuje naslage postojećeg kamenca.

R-MAG PLUS uređaji su snabdeveni permanentnim magnetima. Dejstvo koje proizvod vrši na tečnosti je čisto fizikalne, a nikako hemijske prirode. Hemijski sastav vode ostaje nepromenjen, sadržaj minerala se, takođe, ne menja, ali i veoma tvrda voda dobija svojstva meke vode.

Nije potrebno nikakvo održavanje niti ima utrošaka električne struje.

R – MAG PLUS je 100% EKOLOŠKI PROIZVOD.

Standardan ulaz R 1/2″ Muški – 1/2″ Ženski izlaz, odgovara za svaki kućni bojler.

R-Mag PLUS je namenjen za bojlere u regionima Srbije gde je ekstremno tvrda voda, a to su: opštine Gornji Milanovac, Šabac, Pančevo, podavalska sela uključujući i opštinu Sopot.

Namenjen je i za bunare u ostalim regionima gde su naslage kamenca (suvog ostatka) jako vidljive.

R-mag plus-za kamenac u bojleru

R-mag plus-za kamenac u bojleru uređaji su namenjeni za magnetnu obradu vode i drugih tečnosti sa ciljem da se spreči pojava kamenca.

R – MAG postupak pruža sledeće prednosti u sprečavanju pojave kamenca i rastvaranju postojećeg kamenca:

  • NEMA POGONSKIH TROŠKOVA
  • NEMA TROŠKOVA ODRŽAVANJA
  • NEMA HEMIKALIJA
  • NEMA POTROŠNJE ELEKTRIČNE STRUJE

R – MAG uređaji su snabdeveni permanentnim magnetima. Proizvod sprečava pojavu kamenca promenom kristalne strukture i smanjuje naslage postojećeg kamenca. Pogledajte šta je kamenac.

R-mag plus-za kamenac u bojleru- DEJSTVO

Dejstvo koje R – MAG vrši na tečnosti je čisto fizikalne, a nikako hemijske prirode. Hemijski sastav vode ostaje potpuno nepromenjen, sadržaj minerala se ne menja, ali i veoma tvrda voda dobija svojstva meke vode, što posredno utiče na uštedu energije i sredstava za pranje.

Rastvorene mineralne soli koje su se ranije, bilo usled zagrevanja ili usled promene ravnoteže CO2, taložile u obliku krutih neželjenih i štetnih inkrustacija (kamenca u kotlovima, u vodovodnim cevima, isparivačima itd.) se, kao posledica primene proizvoda, talože kao muljeviti talog koji se lako ispira i izduvava. ·

Proizvod RADI U BILO KOM POLOŽAJU (vertikalnom, horizontalnom ili zakošenom), EKOLOŠKI je i ne zahteva dodavanje hemijskih sredstava. VEK TRAJANJA je praktično NEOGRANIČEN.

Delovanje permanentnih magneta na taloženje kamenca u bojleru predstavlja izuzetno korisno rešenje koje pozitivno utiče na dugotrajnost, efikasnost i ukupnu funkcionalnost ovih uređaja. Permanentni magneti su se pokazali kao efikasna barijera protiv stvaranja kamenca u unutrašnjim cevima bojlera.

KLJUČNE PREDNOSTI MAGNETA NA ZAŠTITU OD KAMENCA

Jedan od ključnih benefita ove tehnologije je produženje životnog veka bojlera. Permanentni magneti sprečavaju taloženje kamenca na grejačima i unutrašnjim zidovima cevi, čime se održava optimalna radna temperatura i efikasnost bojlera. Ovaj pozitivan efekat rezultira manjim opterećenjem na grejaču, smanjujući potrebu za čestim čišćenjem i produžavajući vek trajanja celokupnog sistema.

Dodatno, očuvanje unutrašnjosti bojlera od kamenca ima pozitivan uticaj na energetsku efikasnost uređaja. Smanjena formacija kamenca omogućava brže i efikasnije grejanje vode, što rezultira manjim utroškom energije. To je naročito važno u kontekstu održivosti i smanjenja potrošnje električne energije.

ISKUSTVA INSTITUTA MIHAJLO PUPIN U ZAŠTITI OD KAMENCA

Praktično iskustvo pokazuje da primena permanentnih magneta na taloženje kamenca u bojlerima nije samo tehnološki napredak, već i finansijski isplativa investicija. Korisnici primećuju smanjenje potrebe za održavanjem, uštedu energije i duži vek trajanja bojlera, što čini ovo rešenje poželjnim i ekonomski opravdanim. Ukratko, delovanje permanentnih magneta u bojlerima predstavlja pozitivan korak ka unapređenju performansi i dugotrajnosti ovih kućnih uređaja.

Garancija na funkcionalnost uređaja je NEOGRANIČENA.

Uvek nas možete kontaktirati ovde.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „R-mag plus-za kamenac u bojleru“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button