R-mag- XY RecirkulacionI protiv kamenca

R – MAG su uređaji namenjeni za magnetnu obradu vode i drugih tečnosti sa ciljem da se spreči pojava nastajanja kamenca.

R – MAG sprečava nastajanje kamenca u bojlerima, štiti i produžuje vek grejaču. Takođe, sprečava pojavu kamenca promenom kristalne strukture i smanjuje naslage postojećeg kamenca.

R-MAG uređaji su snabdeveni permanentnim magnetima. Dejstvo koje proizvod vrši na tečnosti je čisto fizikalne, a nikako hemijske prirode. Hemijski sastav vode ostaje nepromenjen, sadržaj minerala se, takođe, ne menja, ali i veoma tvrda voda dobija svojstva meke vode.

Nije potrebno nikakvo održavanje niti ima utrošaka električne struje.

R – MAG je 100% EKOLOŠKI PROIZVOD.

Standardan ulaz – izlaz R 2″

MAX protok 50 Lit/min.

Proizvod je namenjen za INDUSTRIJU.

R-mag- XY RecirkulacionI protiv kamenca

R-mag- XY Recirkulacioni protiv kamenca su namenjeni za magnetnu obradu vode i drugih tečnosti sa ciljem da se spreči pojava kamenca.

R – MAG postupak pruža sledeće prednosti u sprečavanju pojave kamenca, kao i rastvaranju postojećeg kamenca:

  • NEMA POGONSKIH TROŠKOVA
  • NEMA ODRŽAVANJA
  • NEMA HEMIKALIJA

NEMA ELEKTRIČNE STRUJE

R – MAG uređaji su snabdeveni permanentrnim magnetima. Proizvod sprečava pojavu kamenca promenom kristalne strukture i smanjuje naslage postojećeg kamenca. Više o tome šta je kamenac pogledajte ovde.

DEJSTVO R-mag- XY Recirkulacioni protiv kamenca

Dejstvo koje R – MAG vrši na tečnosti je čisto fizikalne, a nikako hemijske prirode. Hemijski sastav vode ostaje potpuno nepromenjen, sadržaj minerala se ne menja, ali i veoma tvrda voda dobija svojstva meke vode, što posredno utiče na uštedu energije i sredstava za pranje.

Rastvorene mineralne soli koje su se ranije, bilo usled zagrevanja ili usled promene ravnoteže CO2, taložile u obliku krutih neželjenih i štetnih inkrustacija (kamenca u kotlovima, u vodovodnim cevima, isparivačima itd.) se, kao posledica primene proizvoda, talože kao muljeviti talog koji se lako ispira i izduvava.

Proizvod RADI U BILO KOM POLOŽAJU (vertikalnom, horizontalnom ili zakošenom), EKOLOŠKI je i ne zahteva dodavanje hemijskih sredstava. VEK TRAJANJA je praktično NEOGRANIČEN.

Delovanje permanentnih magneta na taloženje kamenca predstavlja efikasan i ekološki prihvatljiv način za očuvanje vodovodnih sistema i uređaja. Permanentni magneti poseduju svojstva koja omogućavaju smanjenje formiranja kamenca u cevima i uređajima koji koriste vodu. Ova tehnologija postala je popularna zbog svoje efikasnosti i praktičnosti u mnogim domaćinstvima, kao i industrijskim postrojenjima.

R-mag- XY RecirkulacionI protiv kamenca POZITIVNI EFEKTI

Jedan od pozitivnih aspekata delovanja permanentnih magneta na taloženje kamenca je smanjenje potrebe za hemijskim sredstvima ili aditivima u vodi. Kroz primenu magneta, joni kalcijuma i magnezijuma u vodi ne kristališu se na unutrašnjim površinama cevi ili uređaja, smanjujući tako formiranje tvrdog naslaga.

Osim toga, ova tehnologija doprinosi produženju životnog veka kućnih aparata, poput bojlera i mašina za pranje veša, čime se smanjuje potreba za čestim popravkama ili zamjenama. Dugoročno, to vodi i do smanjenja ukupnih troškova održavanja i poboljšava energetsku efikasnost uređaja.

POVEĆAVANJE EFIKASNOSTI I SMANJENJE TROŠKOVA

U industrijskim postrojenjima, primena permanentnih magneta na taloženje kamenca može rezultirati povećanjem efikasnosti i produktivnosti. Ovo je posebno značajno u sektorima poput prehrambene industrije, gde se čista i nekalcifikovana voda koristi u različitim procesima proizvodnje.

Delovanje permanentnih magneta na taloženje kamenca donosi brojne prednosti, uključujući zaštitu vodovodnih sistema, produženje životnog veka aparata i poboljšanje energetske efikasnosti. Ova tehnologija predstavlja održivo i praktično rešenje za očuvanje kvaliteta vode i unapređenje performansi različitih uređaja.

Garancija na funkcionalnost uređaja je NEOGRANIČENA.

Uvek na možete pisati ovde.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „R-mag- XY RecirkulacionI protiv kamenca“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button