O NAMA

Preduzeće GEO-ENERGY doo je osnovano 14.10.2010. godine u Beogradu

Od osnivanja se bavimo on line trgovinom.

Naša delatnost je 4791 – trgovina na malo posredstvom pošte ili
interneta. 

Adresa : Nedeljka Gvozdenovića 21, Beograd, Srbija.

U skladu sa našom delatnošću ne posedujemo maloprodajne objekte.

PIB : 106801384

MB : 20683996 

Više o nama možete saznati ovde.

Ukoliko vas zanima bilo koja informacija o nama, pišite nam ovde.

 O nama : Zastupnici smo nekoliko brendova na tržištu Srbije.

GEO-ENERGY DOO

Naš tim stručnjaka posvećen je odgovaranju na pitanja, pružanju relevantnih informacija i rešavanju bilo kakvih nedoumica. Nastojimo uspostaviti dugoročne odnose sa našim kupcima, prateći njihove potrebe i pružajući rešenja koja odgovaraju njihovim specifičnim zahtevima. Sa Geo-Energy doo, dobijate ne samo proizvode visokog kvaliteta već i partnerski odnos koji ceni svakog pojedinca. Vaša zadovoljstvo je naš prioritet, a mi smo tu da vam obezbedimo proizvode direktno do vrata. 

U saradnji sa Institutom Mihajlo Pupin-Piezotehnologija doo, predano pristupa online prodaji medicinskih i industrijskih magneta. Naša posvećenost kupcima odražava se u personalizovanom pristupu svakom pojedinačnom kupcu. Trudimo se stvoriti iskustvo kupovine koje premašuje očekivanja, nudeći visokokvalitetne proizvode uz pažljivu podršku

NAŠ ODNOS PREMA KLIJENTIMA

Geo-Energy doo ima viziju postati prepoznatljiv lider u online prodaji medicinskih i industrijskih magneta, postavljajući standarde izuzetnosti u kvalitetu proizvoda i korisničke podrške. Naša misija je pružiti inovativne proizvode temeljene na vrhunskoj tehnologiji Instituta Mihajlo Pupin, unapređujući tako zdravlje i industrijske procese naših klijenata.

Posvećeni smo ostvarivanju potpunog zadovoljstva naših klijenata. Razumemo da je svaki klijent jedinstven, stoga prilagođavamo naš pristup kako bismo udovoljili specifičnim potrebama i očekivanjima. Transparentnost, integritet i odgovornost su stubovi našeg poslovanja. Trudimo se da pružimo brzu isporuku, jasne informacije i podršku, stvarajući tako prijateljsko okruženje koje gradi poverenje.

Naša posvećenost zadovoljstvu klijenata ogleda se u kontinuiranom unapređenju proizvoda i usluga, kao i u pažljivom osluškivanju povratnih informacija. Geo-Energy doo je vaš partner u postizanju optimalnih rezultata, osiguravajući da vaše iskustvo s našim proizvodima prelazi granice očekivanja.

Call Now Button