Magnetni sistem za rameno-lopatičnu regiju

8,700 RSD

Magnetni Sistem za rameno-lopatičnu regiju suzbija tegobe i bolove nastale usled

  • Reume
  • Osteoporoze
  • Mišićnih spazama
  • Nedostatka cirkulacije

Delovanje magnetne terapije

Ovakvom magnetnom stimulacijom ostvaren je kombinovani efekat dejstva statičkog magnetnog polja i stimulacije akupunkturnih tačaka. Dolazi do značajnog poboljšanja cirkulacije, opuštanja mišića, gubitka bola i pozitivnog uticaja na opšte zdravstveno stanje.

Magnetni sistem za rameno-lopatičnu regiju – Primena

Specijalno konstruisan način pričvršćenja ovog magnetnog sistema obezbeđuje kontinuirano prianjanje uz kožu i lako nošenje. U zavisnosti od intenziteta bolova, preporučuje se nošenje do 7 dana bez prekida, a po potrebi, uz pauzu od 2 dana, ponoviti nošenje narednih 7 dana. Nisu zabeležene nikakve negativne pojave pri dužoj primeni ovakvog magnetnog sistema.

Magnetni sistem za rameno-lopatičnu regiju Napomena

U ovom magnetnom sistemimu intenzitet magnetnog polja primenjenih konusnih bio-magneta iznosi 600 Gauss (60mT) i kao takav, saglasno normativima Svetske Zdravstvene organizacije, totalno je neškodljiv po ljudsko zdravlje. Stimulacija statičkim magnetnim poljem ne primenjuje se u slučajevima kancera ili prisustva polipa.

Način održavanja AKMA magneta

Ručno pranje na 30-40C i sušenje na vazduhu. Ovaj proizvod ne predstavlja medicinsko sredstvo niti lek. Proizvod je zaštićen zakonom o intelektualnoj svojini. Svaka zloupotreba podleže zakonskoj regulativi.

Magnetni sistem za rameno lopatičnu regiju– Pojas za ramena sa magnetima

Proizvod ima jako široku primenu, na sebi ima 26 magneta (magneti su raspoređeni na akupunkturne tačke na ramenu) i faktički ga mogu koristiti svi. Najčešće ga koriste stariji ljudi, ali i svi oni koji sede po ceo dan ispred računara, na poslu, itd. Svi koji imaju zatezanje između plećaka, cepanje, bol zbog nepravilnog sedenja, iskrivljenost ramena, nepravilno držanje, probadanje u ramenima i lopaticama, bol u ramenima, bol u vratu, bol u lopatičnom delu, prelom i naprsnuća ramena, ukočenost ramena -ovaj proizvod je kao stvoren za njih.

Takođe, magnete za ramena preporučujemo kod napetosti vratnog dela, kod stresa, nervoze. Delovanje magneta dovodi do opuštanja mišića, bolje prokrvljenosti, bolje oksigenacije, odnosno boljeg dotoka kiseonika u tkiva.

Delovanje akma magneta na kosti

Akupunkturne magnete za ramena preporučujemo i kod bolova u kostima, jer pod dejstvom magnetnog polja dobijate bolju apsorpciju kalcijuma, što direktno utiče na osobe koje imaju problem sa kostima i problem sa hrskavicama.

Šta dobijate primenom magneta Instituta Mihajlo Pupin

Dejstvo koje postižemo koristeći magnete Instituta Mihajlo Pupin-Piezotehnologija doo je dejstvo koje ima magnetna fizikalna terapija, koju koristimo u domovima zdravlja. Prednost je što nismo ograničeni vremenom, odnosno akupunkturne magnete koristimo onda kada nam je terapija potrebna, a ne kada nam neko drugi odredi, odnosno kada dođemo na red.

Magnetni sistem za rameno-lopatičnu regiju – postavljanje

Vrlo jednostavno se postavlja na rameni deo, masira i stimuliše rameni i deo kičmenog stuba, deo ispod lopatica. Nema potrebe da vas bilo ko masira.

Materijal je 100% pamuk, pere se u veš mašini, može da se koristi i ispod majice, na poslu – lagan je i niko neće primetiti da nosite pojas za ramena.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnetni sistem za rameno-lopatičnu regiju“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button