Magnetni sistem za leđno-lumbalnu regiju

9,900 RSD

Pokriva celu kičmu, od vratnog do lumbalnog dela i zato je jedan od proizvoda sa kojim su naši klijenti najzadovoljniji.

Poboljšava cirkulaciju, unos kiseonika i hranjivih materija u tkiva.

Smanjuje napetost i bol u kičmi.

Neograničena garancija na magnete.

Najbolje koristiti noću, za vreme mirovanja.

Magnetni Sistem za leđno-lumbalnu regiju

Magnetni Sistem za leđno-lumbalnu regiju suzbija tegobe i bolove nastale usled:

  • Reume
  • Osteoporoze
  • Mišićnih spazama
  • Lumbalne išijalgije
  • Nedostatka cirkulacije
Pojas za kičmu sa magnetima
 Neograničena garancija na trajnost.

Pogledajte video objašnjenje kako deluje naš pojas za kičmu.

Govori Radoslav Jevtović, diplomirani fizičar. direktor IMP-Piezotehnologija doo :

Delovanje magnetne terapije

Ovakvom magnetnom stimulacijom ostvaren je kombinovani efekat dejstva statičkog magnetnog polja i stimulacije akupunkturnih tačaka. Dolazi do značajnog poboljšanja cirkulacije, opuštanja mišića, gubitka bola i pozitivnog uticaja na opšte zdravstveno stanje.

Magnetni sistem za leđno-lumbalnu regiju Primena

Specijalno konstruisan način pričvršćenja ovog magnetnog sistema obezbeđuje kontinuirano prijanjanje uz kožu i lako nošenje. U zavisnosti od intenziteta bolova, preporučuje se nošenje do 7 dana bez prekida. Po potrebi, uz pauzu od 2 dana, ponoviti nošenje narednih 7 dana. Nisu zabeležene nikakve negativne pojave pri dužoj primeni ovakvog magnetnog sistema.

Magnetni sistem za ledjno lumbalnu regiju

Napomena o primeni magneta

U ovom magnetnom sistemimu intenzitet magnetnog polja primenjenih konusnih bio-magneta iznosi 600 Gauss (60mT). Kao takav, saglasno normativima Svetske Zdravstvene organizacije, totalno je neškodljiv po ljudsko zdravlje. Stimulacija statičkim magnetnim poljem ne primenjuje se u slučajevima kancera ili prisustva polipa.

Način održavanja pojasa za kičmu

Ručno pranje na 30-40C i sušenje na vazduhu. Ovaj proizvod ne predstavlja medicinsko sredstvo niti lek. Proizvod je zaštićen zakonom o intelektualnoj svojini. Svaka zloupotreba podleže zakonskoj regulativi.

Reč je o magnetnim sistemima sa krilaticom „budućnost bez bolova“.

Magnetni pojas za kičmu se postavlja n a leđa od vratnog dela do repnog dela. Duž cele kičme su raspoređeni akupunkturni magneti i to je jedan od najboljih proizvoda u terapiji kičmenog stuba. Koristi se za reumu, osteoporozu, lumbalnu išijalgiju, lošu cirkulaciju, diskusherniju, problem sa pršljenovima, itd

Magneti su aplicirani u nosač,koji je 100 % pamuk. Magneti su raspoređeni niz kičmeni stub, ukupno ima 36 magneta po vitalnim delovima kičme, jačine 600 Gausa.

Magnetni sistem za leđno-lumbalnu regiju – Način korišćenja

Može da ide na golu kožu, a može i preko majice.  Ima lastiše koji su na čičak traku, aplicira se tako da bude lako za nošenje, može i ispod sakoa, ispod majice. Nema ograničenja u primeni ovog proizvoda, apsolutno koristiti dokle god se ne budete osećali dobro, dok ne prestane bol u leđima.

Magnetni sistem za leđno lumbalnu regiju

Rok trajanja magneta za kičmu

Proizvod je trajan, nema rok upotrebe, može da koristi dok se ne pocepa. Kada počnete upotrebljavati pojas za kičmu, treba da nosite 10 dana da bi efekat bio potpun. Već nakon 2-3 dana bolovi će biti ublaženi. Jako je efikasan, a efekat je kao da imate non-stop masažu, kao da ležite na stolu i da vas neko masira. Svi proizvodi na bazi magneta podižu metabolizam, podižu lokalnu temperaturu i cirkulaciju tako da se bol u potpunosti eliminiše. Ako postoji problem osteoporoze, taj problem se zaustavlja, bez obzira da li se radi o kičmi.

Delovanje magneta na bol u kičmi-redovni prof. dr sc. med. Krsta Jovanović

Poštovani prijatelji, ja sam prof. dr medicinskih nauka Krsta Jovanović, po specijalnosti anesteziolog i reanimatolog. Borim se sa bolom i bolnim simptomima kroz čitavu svoju karijeru. Borba i dalje traje, borba će trajati i dalje zato što još uvek nismo našli idealan analgetik koji će obezbediti da se ukine ili smanji bol u različitim bolnim sindromima.

Kao mlad specijalista, bio sam svedok uvođenja nove alternativne metode akupunkture u Vojnomedicinskoj akademiji, u klinici za maksilofacijalnu hirurgiju, od strane profesora Škokljeva. Profesor Škokljev je obučio jednu grupu mladih doktora ali kasnije je akupunktura bila prihvaćena i od specijalista iz drugih struka. Posebno se danas može reći da se akupunkturom bave fizioterapeuti.

Akupunktura kao invazivna metoda – nova rešenja bez agresije na organizam

Akupunktura predstavlja invazivnu metodu, što znači probadanje kože i takvi medicinski postupci imaju i svoje pozitivne i negativne posledice. Zbog toga je potrebno da se nađu sredstva koja neće imati agresiju, znači neće imati agresiju na organizam. Jedno od takvih sredstava koje je nađeno i koje je danas u upotrebi kao alternativno medicinsko sredstvo za suzbijanje bola je primena magnetne terapije, odnosno primena statičkog magnetnog polja na mestima gde se primenjuju igle u akupunkturi.

Osnovni mehanizam dejstva akupunkture je da se bodenjem akupunkturnih tačaka stimulišu proizvodnja i stvaranje unutrašnjih analgetika-endorfina. Endorfini smanjuju, odnosno nastavljaju unutrašnju borbu protiv bola.

Magnetni pojas za kičmu

Magnetni sistem za leđno-lumbalnu regiju Gde su postavljeni magneti

Da bi se obezbedilo smanjenje bola, magneti se stavljaju na akupunkturna mesta i na tim mestima oni takođe stimulišu strvaranje i dejstvo endorfina- unutrašnjih analgetika i na osnovu toga dolazi do smanjenja ili ukidanja bola. Nema invazije, nema agresije, sve se postiže samo prislanjanjem magneta na akupunkturne tačke.

Priča o pastiru Magnesu

U Grčkoj, jedan pastir je svoje ovce izvodio na pašu i stalno je prolazio pored jednog planinskog masiva. Taj masiv je imao neke sile, ali se ne zna kakve. Pored toga što je prolazio tu, on je imao i jedan štap, na čijem vrhu je bio gvozdeni šiljak koji je trebalo da služi u borbi sa vukovima. Jednog dana, on se osmelio i prešao preko tih stena i odjednom više nije mogao da ide.

Nosio je cipele sa metalnim delovima

Njegove cipele su bile sa metalnim delovima, taj metal se stavljao da bi cipele duže trajale. Odjednom nije više mogao da se kreće, pokušao je štapom da se odvoji od stene ali i štap se isto zakačio za tu stenu zbog metalnog šiljka. U velikom strahu da Bog želi da mu naudi, on je cipele izuo i pobegao u selo i doveo seljane da vide šta se dešava. Njegove cipele su i dalje bile na mestu na kom ih je ostavio. Seljani koji su došli u opancima su išli bez problema, ali svi koji su imali cipele sa metalima nisu mogli da se kreću. Taj pastir se zvao Magnes i posle toga, kada je utvrđeno o čemu se radi, nazvana je ta stena magnetna stena. I danas imamo magnetnu terapiju koju mi danas ovde promovišemo.

Poseban magnetni sistem MAGMAX za svaku regiju

Za svaku regiju imamo poseban sistem : magnetni sistem za leđa, za zglobove, za lice, za vrat, za šaku, za koleno, itd. Institut Mihajlo Pupin je na osnovu tehničkih i medicinskih saznanja gde se nalaze te tačke, te akupukturne tačke, napravio medicinska sredstva.

Ja imam problema u leđima, koristim Magnetni sistem za leđno lumbalnu regiju. Od kada sam ga dobio od IMP ne skidam, olakšava mi i hodanje i dužinu hoda, olakšava mi nošenje težih predmeta.

Magnetni sistem za leđno-lumbalnu regiju Indikacije za primenu magnetne terapije

Sve što je u vezi sa osteoporozom, reumatizam, nakon traume, u poremećajima cirkulacije, itd. Široka je primena i potpuno bezbedna. Nema kontraindikacije, sem što bih naglasio da trudnice ne koriste, ko ima karcinomski bol i ko ima neki od aparata pacemaker – tu nije preporučljivo da se koristi magnetna terapija.

Znači bezbedna je, što je najvažnije, lako primenjiva, laka za održavanje – moja je preporuka za sve one koji žele da smanje bol da koriste magnetnu terapiju.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnetni sistem za leđno-lumbalnu regiju“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button