Maska za lice sa magnetima AKMA

7,200 RSD

Maska za lice sa magnetima AKMA ima sledeće efekte:

  • Uspešno ublažava bolove nastale usled nehroničnih: glavobolja, migrena (dodatne informacije o migreni) i sinusa
  • Povećava elastičnost i zatezanje kože
  • Smanjuje bore i kapilare
  • Piling lica (čišćenje lica)

Delovanje magnetne terapije

Ovakvom magnetnom stimulacijom ostvaren je kombinovani efekat dejstva statičkog magnetnog polja i stimulacije akupunkturnih tačaka. Dolazi do značajnog poboljšanja cirkulacije, opuštanja mišića, gubitka bola i pozitivnog uticaja na opšte zdravstveno stanje.

Maska za lice sa magnetima AKMA Primena

Maska za lice sa magnetnim sistemom MAGMAX se može nositi neograničeno, a uobičajeno je koristiti je pri pojavi navedenih tegoba sve dok se tegobe ne suzbiju. Nisu zabeležene nikakve negativne pojave pri dužoj primeni ovakvog magnetnog sistema.

Napomena o primeni magneta

U ovom magnetnom sistemu intenzitet magnetnog polja primenjenih konusnih bio-magneta iznosi 600 Gauss (60mT) i kao takav, saglasno normativima Svetske Zdravstvene organizacije, totalno je neškodljiv po ljudsko zdravlje. Stimulacija statičkim magnetnim poljem ne primenjuje se u slučajevima kancera ili prisustva polipa.

Maska za lice sa magnetima AKMA Način održavanja

Ručno pranje na 30-40C i sušenje na vazduhu. Ovaj proizvod ne predstavlja medicinsko sredstvo niti lek. Proizvod je zaštićen zakonom o intelektualnoj svojini. Svaka zloupotreba podleže zakonskoj regulativi.

Ovaj sistem koristi magnetnu terapiju i akupunkturne tačke kako bi se postigao efikasan rezultat.

Delovanje magneta na bol u tim zonama može se objasniti interakcijom magnetnih polja sa nervnim sistemom i cirkulacijom. Kada su magneti pažljivo postavljeni na akupunkturne tačke, magnetna polja mogu delovati na nervne puteve, podstičući oslobađanje prirodnih analgetika kao što su endorfini. Ovo može dovesti do smanjenja bolova i poboljšanja opšteg stanja.

Magneti su raspoređeni po akupunkturnim tačkama

Ovaj magnetni sistem je konstruisan sa posebnom pažnjom, tako da su magneti integrisani u pamučnu ovojnicu i precizno raspoređeni prema odabranim akupunkturnim tačkama. Ovakav dizajn omogućava tačno postavljanje magneta i kontinuiranu stimulaciju tih tačaka. Magnetna polja mogu poboljšati komunikaciju između tela i mozga, poboljšavajući protok informacija.

Jedan od ključnih efekata ovog sistema je poboljšanje cirkulacije krvi. Magnetna polja mogu proširiti krvne sudove i povećati protok krvi do bolnih regija. Ovo može rezultirati boljim snabdevanjem ćelija kiseonikom i hranjivim materijama, podržavajući procese oporavka i smanjenje otoka.

Prednosti AKMA magneta

Magnetna terapija donosi niz prednosti u odnosu na druge terapije. Prvo, ona je prirodna i neinvazivna, ne zahteva upotrebu lekova ili invazivnih postupaka.  Ova terapija takođe može biti komplementarna drugim tretmanima, dopunjujući ih i povećavajući efikasnost.

Uvek nas možete konaktirati na 011 317 39 54 i 060 99 99 57 ili  pute kontakt forme.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Maska za lice sa magnetima AKMA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button