R-mag za mašinu za veš i sudove

8,400 RSD

R-mag za mašinu za veš i sudove uređaji su namenjeni za magnetnu obradu vode i drugih tečnosti sa ciljem da se spreči pojava nastajanja kamenca.

R – Mag sprečava nastajanje kamenca u bojlerima, mašinama za veš, mašinama za suđe i aparatima za kafu, štiti i produžuje vek grejačima. Pored toga što sprečava pojavu kamenca promenom kristalne strukture proizvod, takođe, smanjuje naslage postojećeg kamenca.

R-MAG uređaji su snabdeveni permanentnim magnetima. Dejstvo koje proizvod vrši na tečnosti je čisto fizikalne, a nikako hemijske prirode. Hemijski sastav vode ostaje nepromenjen, sadržaj minerala se, takođe, ne menja, ali i veoma tvrda voda dobija svojstva meke vode.

Nije potrebno nikakvo održavanje niti ima utrošaka električne struje.

R – MAG je 100% EKOLOŠKI PROIZVOD.

Za Veš i Sudo mašine nije potrebno dodavati soli ni sredstva protiv kamenca posle instalacije R-Mag uređaja.

Standardan ulaz R 3/4″ Muški – 3/4″ Ženski izlaz, odgovara za svaku mašinu.

R-mag za mašinu za veš i sudove

R-mag za mašinu za veš i sudove  su uređaji namenjeni za magnetnu obradu vode i drugih tečnosti sa ciljem da se spreči pojava kamenca.

R – MAG postupak pruža sledeće prednosti u sprečavanju pojave kamenca, kao i rastvaranju postojećeg kamenca:

  • NEMA POGONSKIH TROŠKOVA
  • NEMA ODRŽAVANJA
  • NEMA HEMIKALIJA

NEMA ELEKTRIČNE STRUJE

R – MAG uređaji su snabdeveni permanentrnim magnetima. Proizvod sprečava pojavu kamenca promenom kristalne strukture i smanjuje naslage postojećeg kamenca. Pogledajte šta je kamenac.

R-mag za mašinu za veš i sudove – KAKO DELUJE

Dejstvo koje R – MAG vrši na tečnosti je čisto fizikalne, a nikako hemijske prirode. Hemijski sastav vode ostaje potpuno nepromenjen, sadržaj minerala se ne menja, ali i veoma tvrda voda dobija svojstva meke vode, što posredno utiče na uštedu energije i sredstava za pranje.

Rastvorene mineralne soli koje su se ranije, bilo usled zagrevanja ili usled promene ravnoteže CO2, taložile u obliku krutih neželjenih i štetnih inkrustacija (kamenca u kotlovima, u vodovodnim cevima, isparivačima itd.) se, kao posledica primene proizvoda, talože kao muljeviti talog koji se lako ispira i izduvava. ·

Proizvod RADI U BILO KOM POLOŽAJU (vertikalnom, horizontalnom ili zakošenom), EKOLOŠKI je i ne zahteva dodavanje hemijskih sredstava. VEK TRAJANJA je praktično NEOGRANIČEN.

KAKO DELUJU MAGNETI NA KAMENAC ?

Delovanje permanentnih magneta na taloženje kamenca u  mašini za veš i mašini za sudove predstavlja izuzetno korisno rešenje koje pozitivno utiče na dugotrajnost, efikasnost i ukupnu funkcionalnost ovih uređaja. Permanentni magneti su se pokazali kao efikasna barijera protiv stvaranja kamenca u unutrašnjim cevima.

KLJUČNE PREDNOSTI MAGNETA NA ZAŠTITU OD KAMENCA

Jedan od ključnih benefita ove tehnologije je produženje životnog veka mašine za veš i mašine za sudove. Permanentni magneti sprečavaju taloženje kamenca na grejačima i unutrašnjim zidovima cevi, čime se održava optimalna radna temperatura i efikasnost. Ovaj pozitivan efekat rezultira manjim opterećenjem na grejaču, smanjujući potrebu za čestim čišćenjem i produžavajući vek trajanja celokupnog sistema.

Dodatno, očuvanje unutrašnjosti  od kamenca ima pozitivan uticaj na energetsku efikasnost uređaja. Smanjena formacija kamenca omogućava brže i efikasnije grejanje vode, što rezultira manjim utroškom energije. To je naročito važno u kontekstu održivosti i smanjenja potrošnje električne energije.

R-mag za mašinu za veš i sudove ISKUSTVA INSTITUTA MIHAJLO PUPIN-Piezotehnologija doo

Praktično iskustvo pokazuje da primena permanentnih magneta na taloženje kamenca u mašini za veš i mašini za sudove nije samo tehnološki napredak, već i finansijski isplativa investicija. Korisnici primećuju smanjenje potrebe za održavanjem, uštedu energije i duži vek trajanja, što čini ovo rešenje poželjnim i ekonomski opravdanim. Ukratko, delovanje permanentnih magneta u mašini za veš i mašini za sudove predstavlja pozitivan korak ka unapređenju performansi i dugotrajnosti ovih kućnih uređaja.

Garancija na funkcionalnost uređaja je NEOGRANIČENA.

Uvek nas možete kontaktirati ovde.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „R-mag za mašinu za veš i sudove“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button