AKMA papuče sa magnetima (otvorene)

7,000 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorija:

AKMA papuče sa magnetima (otvorene)

AKMA papuče sa magnetima (otvorene) se koriste za blagu, trajnu i produženu stimulaciju akupresurnih tačaka u zoni stopala (tabana). Najbolji efekat magnetoterapije postiže se preko stopala. Magneti pored delovanja magnetnim poljem deluju i akupresurno na taban. Sopstvenim težinom i pritiskom na magnet vrši se akupresura određenih akupresurnih tačaka u tabanu.

Papuče svojom konstrukcijom utiču da se stopala, kao i celo telo, postave u anatomski pravilan položaj.

Efekti nošenja akma papuča sa magnetima:

  • Pozitivan uticaj na ravna stopala, bol u stopalima i nogama
  • Pravilan položaj kičme
  • Smanjuje se problem sa čukljevima
  • Poboljšanje periferne cirkulacije
  • Postavljanje tela u anatomski položaj
  • Dugotrajna akupresura tabana sa magnetima AKMA
  • Olakšava dugotrajno hodanje i stajanje

Opis AKMA papuče sa magnetima (otvorene):

Papuče su izrađene od prirodnih materijala (prirodna koža). Konstruisane su tako da stopala i celo telo zauzmu anatomski pravilan položaj. U jednu papuču je ugrađeno 12 mikromagneta tipa AKMA dimenzija 6mm i 12mm koji na svojoj površini imaju jačinu magnetnog polja od 60 mT (600 Gausa). Orijentacija magnetnog polja je takva da se prema koži nalazi uvek severni magnetni pol. Radijus dejstva (računajući gustinu magnetnog fluksa od 1 mT kao minimalnu za efikasno delovanje) je po prečniku 17mm a po dubini 10 mm, za magnete od 6mm, dok kod magneta od 12mm, radijus delovanja je 35mm a po dubini 20mm. Površine magneta su zaobljene, glatke i bez oštrih ivica. Magneti su keramički i potpuno su nereaktivni u kontaktu sa kožom, sluzokožom kao i bilo kojim drugim materijalom ili hemikalijom. Magneti su naučno ispitani i ispunjavaju sve medicinske norme i standarde za stimulaciju humanog materijala, bez štetnih posledica.

Delovanje akma papuča :

Stimulacija akupresurnih tačaka u zoni tabana i ubrzavanje lokalnog metabolizma na nivou ćelije, u zoni dejstva.

Upotreba AKMA papuče sa magnetima (otvorene):

Papuče se koriste za stimulaciju rada untrašnjih organa, korekciju telesne težine (smanjenje), protiv bolova u zglobovima, stresa, nervoze, depresije, loše cirkulacije (hladna stopala), zamora i nesanice. Već na početku upotrebe dolazi do povećanja energetskog nivoa i boljeg opšteg stanja organizma kao i postepene eliminacije bola. Keramički magneti AKMA imaju neograničenu garanciju kada je reč o njihovom magnetnom delovanju, fizičkim i hemijskim osobinama. Apsolutno su postojani u svim uslovima.

Brojevi od 36 do 41. U pitanu je ženski model akma papuče. 

Broj

36, 37, 38, 39, 40, 41

Boja

Bež, Crna

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „AKMA papuče sa magnetima (otvorene)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button