Magnetni sistem za skočni zglob

8,200 RSD

Magnetni Sistem za skočni zglob suzbija tegobe i bolove nastale usled:

  • Reume
  • Osteoporoze
  • Mišićnih spazama
  • Nedostatka cirkulacije
  • Preloma i naprsnuća
  • Uganuća

Magnetni sistem za skočni zglob Delovanje magneta 

Ovakvom magnetnom stimulacijom ostvaren je kombinovani efekat dejstva statičkog magnetnog polja i stimulacije akupunkturnih tačaka. Dolazi do značajnog poboljšanja cirkulacije, opuštanja mišića, gubitka bola i pozitivnog uticaja na opšte zdravstveno stanje.

Magnetni sistem za skočni zglob Primena

Specijalno konstruisan način pričvršćenja ovog magnetnog sistema obezbeđuje kontinuirano prianjanje uz kožu i lako nošenje. U zavisnosti od intenziteta bolova, preporučuje se nošenje do 7 dana bez prekida, a po potrebi, uz pauzu od 2 dana, ponoviti nošenje narednih 7 dana. Nisu zabeležene nikakve negativne pojave pri dužoj primeni ovakvog magnetnog sistema.

Napomena o primeni magnetne terapije

U ovom magnetnom sistemimu intenzitet magnetnog polja primenjenih konusnih bio-magneta iznosi 600 Gauss (60mT) i kao takav, saglasno normativima Svetske Zdravstvene organizacije, totalno je neškodljiv po ljudsko zdravlje. Stimulacija statičkim magnetnim poljem ne primenjuje se u slučajevima kancera ili prisustva polipa.

Način održavanja magneta za skočni zglob

Ručno pranje na 30-40C i sušenje na vazduhu. Ovaj proizvod ne predstavlja medicinsko sredstvo niti lek. Proizvod je zaštićen zakonom o intelektualnoj svojini. Svaka zloupotreba podleže zakonskoj regulativi.

Naučno posmatrano, efikasnost ovog sistema se zasniva na principima magnetne terapije i njenom uticaju na akupunkturne tačke.

Kako funkcioniše magnetna terapija

Magnetna terapija se oslanja na ideju da magnetna polja mogu uticati na nervne puteve i biološke procese u organizmu. Postavljanjem magneta na akupunkturne tačke oko skočnog zgloba, magnetna polja stimulišu nervni sistem i podstiču otpuštanje endorfina, prirodnih analgetika tela. Ovo može dovesti do smanjenja bola i olakšanja nelagodnosti u toj oblasti.

Magnetni sistem za skočni zglob se konstruiše tako da su magneti već ugrađeni u pamučnu ovojnicu i pažljivo raspoređeni prema odabranim akupunkturnim tačkama. Ova struktura omogućava precizno postavljanje magneta i neprekidnu stimulaciju ovih tačaka. Magnetna polja mogu uticati na nervne puteve, poboljšavajući komunikaciju između tela i mozga.

Magnetni sistem za skočni zglob – najvažniji efekat

Jedan od ključnih efekata ovog sistema je poboljšanje cirkulacije krvi. Magnetna polja deluju na krvne sudove, proširujući ih i povećavajući protok krvi. Ovaj efekat može poboljšati snabdevanje ćelija kiseonikom i hranjivim materijama, podržavajući procese oporavka i smanjenje otoka u području lakta.

Prednosti korišćenja magnetnog sistema za SKOČNI ZGLOB uključuju praktičnost i laku primenu. Možete iskusiti blagodeti magnetne terapije bez potrebe za nošenjem posebnih uređaja ili aplikacija.

Predosti magneta Instituta Mihajlo Pupin-Piezotehologija doo

U poređenju sa drugim metodama terapije, magnetna terapija nudi nekoliko prednosti. Prvo, ona je neinvazivna i ne zahteva upotrebu lekova ili hirurških zahvata. Takođe, magnetna terapija se fokusira na podsticanje tela da koristi sopstvene mehanizme samoregulacije i oporavka. Ova terapija može biti korisna i kao deo celokupnog tretmana, dopunjujući druge metode i povećavajući šanse za postizanje pozitivnih rezultata.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnetni sistem za skočni zglob“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button