Estetik Fit – magneti za mršavljenje

6,000 RSD

Estetik Fit – magneti za mršavljenje

Estetik Fit – magneti za mršavljenje Proizvod je namenjen za ličnu upotrebu, kao i doktorima medicine i stomatologije. Koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka sa ciljem regulacije i selektivne regulacije povišene telesne težine.

Upotreba:

Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćenje. Proizvod nema kontraindikacije i pogodan je za primenu kod dece i plašljivih osoba. Ne postoji mogućnost bilo kakve iritacije kože ili neželjenog dejstva magneta na tkivo ili kost.

29 magneta – 29 hipoalergijskih samolepljivih flastera.

Napomena:

Proizvod ima neograničen rok upotrebe. Ispunjava sve direktive EU za stimulaciju tkiva.

Estetik Fit magneti za mršavljenje su proizvod koji koristi koncept magnetne terapije za podršku procesu mršavljenja. Ova terapija se oslanja na ideju da magnetna polja utiču na cirkulaciju, metabolizam i smanjenje apetita.

Estetik Fit magneti se postavljaju na određene akupunkturne tačke na telu, kao što je naznačeno na priloženoj šemi. Naši AKMA magneti, kada se postave na odgovarajuće tačke,  deluju na energetske tokove u telu i podstiču funkcije koje su povezane s mršavljenjem.

Jedan od načina na koji magneti za mršavljenje  deluju je poboljšanje cirkulacije krvi. Magnetna  polja šire krvne sudove i poboljšavaju protok krvi. Ovaj efekat može doprineti boljem snabdevanju ćelija kiseonikom i hranjivim materijama, podržavajući metabolizam i proces sagorevanja masti.

Estetik Fit magneti smanjuju apetit. Magnetna terapija može uticati na centar za kontrolu apetita u mozgu. Ovo rezultirati smanjenjem želje za hranom i manjim unosom kalorija.

Prednosti korišćenja magnetnih proizvoda za mršavljenje mogu uključivati podršku procesu smanjenja telesne težine, poboljšanje cirkulacije i potencijalno smanjenje apetita.

Kontraindikacije su:

Maligna stanja, tuberkuloza, akutna febrilna stanja, trudnoća, mala deca starosti ispod jedne godine.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Estetik Fit – magneti za mršavljenje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button