INSTITUT MIHAJLO PUPIN MAGNETI

INSTITUT MIHAJLO PUPIN MEDICINSKI MAGNETI

 

Institut Mihajlo Pupin medicinski magneti su domaće proizvodnje, klinički su ispitani, postoje od 1983. godine i trajni su. Koriste  se za:

FIZIKALNA TERAPIJA

Tu se pre svega misli na različite vrste pojasa sa magnetima koji se koriste kod bolova, povreda, grčeva, reume, osteoporoze, išijalgije, diskushernije, problema sa hrskavicom, problema sa lošom cirkulacijom, itd.
Magneti su raspoređeni po akupunkturnim zonama, trajni su , ne mogu da izazovu alergije, mogu da ih koriste i deca. Ovojnica u kojoj se nalaze magneti je od medicinskog pamuka.
Proizvodi su lagani za upotrebu, lako se postavljaju i održavaju.

BOLOVI U NOGAMA, HLADNA STOPALA, BOLOVI U LISTOVIMA

Institut Mihajlo Pupin medicinski magneti za takve tegobe preporučuje AKMA  papuče i uloške sa magnetima AKMA koji imaju ulogu da poprave statiku tela, odnosno da telo dovedu u ispravan, anatomski položaj. U pitanju su anatomske papuče sa magnetima AKMA koji su raspoređeni po akupunkturnim zonama stopala. Više o tome šta je bol vidite ovde.
Svaki deo papuče koji je u dodiru sa telom je od prirodne kože. Magnetne papuče AKMA se ručno izrađuju, što je dodatni kvalitet koji omogućava dugotrajnost.
Udobnost se oseća odmah po upotrebi papuča, a delovanje magneta već kroz desetak dana.
Iskustva pri korišćenju papuča sa magnetima su sledeća : omogućavaju dugotrajno hodanje i stajanje, smanjuju bolove u nogama, smanjuju grčeve u mišićima, omogućavaju bolju cirkulaciju, pomažu kod hladnh stopala, itd.

Institut Mihajlo Pupin medicinski magneti za LEČENJE HEMOROIDA

HEMOSTIK za lečenje hemoroida- medicinsko sredstvo koje spada u red najefikasnijih proizvoda u svojoj oblasti. Nastao 1983. godine, od strane najeminentnijih stručnjaka, priznat u svetu kao jedan od najboljih proizvoda za trajno lečenje hemoroida.
Proizvod je trajan , namenjen je za unutrašnje hemoroide, spoljašnje hemoroide, krvarenje iz hemoroida, nekontrolisano kvašenje rektuma i nekontrolisan svrab u zoni retkuma.
Proces korišćenja je bezbolan.

Institut Mihajlo Pupin medicinski magneti za ANTICELULIT TRETMAN

Anticelulit trenerka spada u naše proizvode koji se najviše koriste u estetskoj medicini, mada je celulit najmanje estetski problem.
Imamo dva modela trenerke, muški i ženski.
Ono što je karakteriše jeste efikasnost kod problema sa celulitom, problema sa kostima, bolovima u nogama, grčevima u mičićima, dugotrajnost i jednostavna upotreba.
Anticelulit trenerka je dala izvanredne rezultate kod svake vrste ispitivanja.

Magneti za KAMENAC U VODI 

Naš proizvod R-Mag je namenjen rešenju problema sa kamencem na dva načina :
1. Nemogućnost stvaranja naslaga kamenca u vodi i cevima
2. Uklanjanje postojećeg kamenca iz vode i cevi

Proizvod je trajan, ne zahteva bilo kakvo održavanje, ne troši struju, ne koristi hemiju, nema filtere koji se menjaju, lako se postavlja. Preporučujemo kod industrijskih postrojenja, fabrika, kuća, zgrada, kotlova sa toplom vodom, isparivača, auto- praonica, pekara, izmenjivača toplote, dizne, linije za pranje flaša, itd.

U poređenju sa hemijskim sredstvima koja se koriste kod problema sa kamencem, naši proizvodi imaju više prednosti : ekonomična upotreba jer ne zahteva dodatna ulaganja i ekološki pristup, u kome se ne koriste hemijska sredstva, odnosno nema zagađivanja sredine u kojoj živimo.

U ovom trenutku su u pripremi tri nova tipa proizvoda namenjeni za :
1. Trajno uklanjanje kamenca iz veš mašine
2. Trajno uklanjanje kamenca iz bojlera
3. Trajno uklanjanje kamenca iz mašine za pranje posuđa.

Stručnjaci Instituta Mihajo Pupin –Piezotehnologija doo daju neograničenu i apsolutnu garanciju na proizvode sa magnetima.

MAGNETNI SEPARATORI

Separatori imaju primenu kod procesa u kojima postoje razne vrste opiljaka, kao što su mlinovi, fabrike, prerada šećera, fabrike stočne hrane, prepakivanje, pekare, solane, mešaone, prerada plastike, silosi, prerada kafe, itd.
Naša rešenja ne zahtevaju potrošnju električne energije, ne zahtevaju troškove održavanja, a na sve proizvode dajemo neograničenu garanciju.

Institut Mihajlo Pupin magneti
Call Now Button