Celulit Tretman

Celulit Tretman Institut Mihajlo Pupin

Celulit Tretman. Opšte je poznato da su Francuskinje najnegovanije žene sveta, pa nas ne čudi činjenica da reč celulit potiče iz francuske reči peau d or, što znači pomorandžina kora.

Da krenemo od toga kako nastaje celulit i kako koža dobija izgled pomorandžine kore:

  • Loša i nezdrava ishrana,
  • Pogrešne dijete koje dovode do jo-jo efekta,
  • Premala ili skoro nikakva fizička aktivnost,
  • Nedovoljan unos tečnosti pre svega negazirane vode,
  • Usporen metabolizam,
  • Hormoni, itd.

Ukoliko se već pojavio celulit, na sve moguće načine pokušavamo da ga se rešimo, ali ne ide uvek tako brzo  kako smo zamislili. Nakon raznih tretmana celulit postaje čak i vidljiviji jer se masne naslage i nakupljena tečnost samo izbace na površinu ispod kože. Postoje razne kreme: od  napravljenih u  domaćoj radinosti do skupljih. Cene se kreću do nekoliko desetina hiljada dinara, razni pilinzi i pakovanja, masaže oklagijama, laseri, itd. Više o tome šta je celulit pogledajte ovde.

U današnje vreme sve više možemo čuti da su žene ali i muškarci izborili sa celulitom koristeći magnete.

Verovali ili ne, ali terapija magnetima dovodi da ubrzane cirkulacije i limfne drenaže, odnosno pomaže telu da razgradi i izbaci upravo ono što je  dovelo do pojave “pomorandžine kore”. Sigurno se pitate kako izgleda uklanjanje celulita magnetima: veoma lako i što je najvažnije obavlja se  u kući kad obavljate svakodnevne aktivnosti ili odmarate. Tim stručnjaka Instituta Mihajlo Pupin-Piezotehnologija doo,  je napravio pamučnu trenerku u kojoj su raspoređeni magneti po vitalnim zonama nogu. Preko 200 AKMA MAGNETA u trenerci koja se  oblači kao  svaka druga trenerka i daje izvanredne rezultate.

Više o anticelulit trenerci i uklanjanju celulita pogledajte na našem ovde.

Call Now Button