AKMA PAPUČE GDE KUPITI U SRBIJI

AKMA PAPUČE GDE KUPITI – TELEFON

Često nas pitaju : akma papuče gde kupiti ? Kupovina obuće je uvek specifična zbog različitih modela, veličina, boja, itd. Ono što uvek prvo preporučimo jeste da nas pozovete na brojeve 0113173954 ili 0600999957. Prvo treba da proverimo da li imamo na stanju model koji želite i brojeve koje želite.

AKMA PAPUČE GDE KUPITI – SAJT

Druga opcija je da na našem sajtu direktno poručite model, boju i broj koji vam odgovaraju. Ne brinite, uvek ćemo zameniti papuče koje su velike ili male, ili prosto ne odgovaraju.

Poručiti preko sajta možete OVDE.

AKMA PAPUČE GDE KUPITI – PRODAVNICA

Treća opcija je dođete direktno u Institut Mihajlo Pupin-Piezotehnologija doo i da izaberete i probate različite vrste modela. Prodavnica se nalazi u Volginoj 15, na Zvezdari. Uvek, ali uvek pozovite pre dolaska kako bi proverili da li imamo na stanju ono što vam treba.

AKMA PAPUČE ISKUSTVA

Iz našeg višegodišnjeg iskustva treba izdvojiti profesije koje zahtevaju dugotrajno, pasivno, statičko opterećenje (trgovci, ugostitelji…). Slaba fizička aktivnost, ekstremni fizički napori, hipertenzija, deformiteti (urođeni ili stečeni), gojaznost.

Papuča sa akma magnetima koju proizvodi Institut Mihajlo Pupin sadrži 12 magneta koji su postavljeni po tačno određenim akupresurnim tačkama na stopalu. Poznato je da se najbolje dejstvo magnetoterapije ostvaruje preko stopala. Papuče i klompe sa magnetima su izrađene od prirodnog materijala (kože) i ublažavaju probleme kod čukljeva nastalih zbog nošenja neadekvatne obuće.

AKMA PAPUČE – Obuća za dijabetičare

Pacijenti sa dijabetesom naročitu pažnju moraju da obrate na to kakva je obuća koju nose. Ona mora da bude komotna, od prirodnih materijala, prednji deo stopala treba da bude širok kako bi prsti imali dovoljno mesta. Gornji deo obuće da je izrađen od kože, a đon od gume ili kože. Peta ne bi trebalo da je viša od 5cm (osim u izuzetnim prilikama). Više o stopalima vidite ovde.

OLAKŠAJTE SVAKI KORAK – AKMA PAPUČE

Nošenjem ovako dizajnirane i klinički testirane obuće vrlo brzo dolazi do poboljšanja opšteg stanja organizma. Dolazi do  smanjenja bola, lakšeg kretanja, poboljšanja periferne cirkulacije (hladna stopala), pravilnog držanja tela.
AKMA PAPUČA  je izrađena različitim modelima, bojama, brojevima.  Naravno, postoje muški i ženski modeli. Sve modele pogledajte OVDE.

AKMA PAPUČE GDE KUPITI
Call Now Button